• صفحه اصلی
  • مرور
    • شماره جاری
    • بر اساس شماره‌های نشریه
    • بر اساس نویسندگان
    • بر اساس موضوعات
    • نمایه نویسندگان
    • نمایه کلیدواژه ها
  • اطلاعات نشریه
    • درباره نشریه
    • اهداف و چشم انداز
    • اعضای هیات تحریریه
    • همکاران دفتر نشریه
    • اصول اخلاقی انتشار مقاله
    • بانک ها و نمایه نامه ها
    • پیوندهای مفید
    • پرسش‌های متداول
    • فرایند پذیرش مقالات
    • اخبار و اعلانات
  • راهنمای نویسندگان
  • ارسال مقاله
  • داوران
  • تماس با ما
 
  • ورود به سامانه
  • ثبت نام
صفحه اصلی فهرست مقالات مشخصات مقاله
  • ذخیره رکوردها
  • |
  • نسخه قابل چاپ
  • |
  • توصیه به دوستان
  • |
  • ارجاع به این مقاله ارجاع به مقاله
    RIS EndNote BibTeX APA MLA Harvard Vancouver
  • |
  • اشتراک گذاری اشتراک گذاری
    CiteULike Mendeley Facebook Google LinkedIn Twitter
فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات
arrow مقالات آماده انتشار
arrow شماره جاری
شماره‌های پیشین نشریه
دوره دوره 6 (1394)
شماره شماره 24
شماره شماره 23
شماره شماره 22
شماره شماره 21
دوره دوره 5 (1393)
دوره دوره 4 (1392)
دوره دوره 3 (1391)
دوره دوره 2 (1390)
دوره دوره 1 (1389)
تاتینا, مصطفی, موسی پور شاجانی, مجید, حمیداوغلی, علی, طاعتی, رضا, قریب خانی, مهتاب. (1394). اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901). فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات, 6(23), 13-24.
مصطفی تاتینا; مجید موسی پور شاجانی; علی حمیداوغلی; رضا طاعتی; مهتاب قریب خانی. "اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901)". فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات, 6, 23, 1394, 13-24.
تاتینا, مصطفی, موسی پور شاجانی, مجید, حمیداوغلی, علی, طاعتی, رضا, قریب خانی, مهتاب. (1394). 'اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901)', فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات, 6(23), pp. 13-24.
تاتینا, مصطفی, موسی پور شاجانی, مجید, حمیداوغلی, علی, طاعتی, رضا, قریب خانی, مهتاب. اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901). فصلنامه علمی-پژوهشی آبزیان و شیلات, 1394; 6(23): 13-24.

اثر سطوح مختلف چربی و پروتئین بر شاخص های رشد، بازماندگی و ترکیبات تقریبی لاشه بچه ماهیان نورس سفید دریای خزر (Rutilus frisii kutum Kamensky, 1901)

مقاله 2، دوره 6، شماره 23، پاییز 1394، صفحه 13-24  XML اصل مقاله (441.51 K)
نوع مقاله: مقاله پژوهشی
نویسندگان
مصطفی تاتینا؛ مجید موسی پور شاجانی* ؛ علی حمیداوغلی؛ رضا طاعتی؛ مهتاب قریب خانی
عضو هیات علمی دانشگاه ازاد واحد بندر انزلی
چکیده
اثر مقادیر مختلف پروتئین ( 35 ، 40 ، 45 و 50 درصد ) و روغن ماهیِ افزوده شده به جیره  (1، 3، 5 و 7 درصد ) بر عملکرد رشد و
ترکیبات بدن بچه ماهیان نورس سفید با میانگین وزن اولیه 02 / 0 ± 2/ 0 گرم توسط 16 نوع جیره به مدت 8 هفته مورد ارزیابی قرار
گرفت. نتایج نشان داد که تقابل بین پروتئین و چربی تأثیر معنی داری در پارامترهای رشد نداشته است ) 05 / pپروتئین به تنهایی بر درصد افزایش وزن بدن ) RGR (، ضریب چاقی ) CF ( و ضریب رشد ویژه ) SGR ( تأثیر معنی داری داشته است
و پروتئین 40 درصد منجر به بهبود رشد گردیده است. میانگین تأثیر چربی 7 درصد روغن ماهیِ افزوده شده به جیره ) 17 درصد چربی
جیره( بیشترین تأثیر را در مقایسه با سایر تیمارها داشته و با سایر تیمارها اختلاف معنی داری نشان داد. نتایج مربوط به آنالیز ترکیبات
بدن نیز نشان داد پروتئین جیره تفاوت معنی داری در بین تیمارها ایجاد نکرد ) 05 / pمعنی دار داشته و با افزایش چربی جیره مقدار چربی بدن نیز افزایش یافته است ) 05 / p>0 (. به طور کل می توان اظهار داشت که میزان
40 درصد پروتئین و 3 درصد روغنِ ماهی افزوده شده به جیره ) 14 درصد چربی( بیشترین و بهترین شرایط رشد را در بچه ماهیان
نورس سفید قبل از رهاسازی ایجاد می نماید.
کلیدواژه‌ها
ماهی سفید؛ پروتئین؛ چربی؛ ترکیب بدن؛ شاخص رشد
سایر فایل های مرتبط با مقاله
download 2-3.pdf
آمار
تعداد مشاهده مقاله: 195
تعداد دریافت فایل اصل مقاله: 116
صفحه اصلی | واژه نامه اختصاصی | اخبار و اعلانات | اهداف و چشم انداز | نقشه سایت
ابتدای صفحه ابتدای صفحه

Journal Management System. Designed by sinaweb.