کلیدواژه‌ها = هرمزگان
تعداد مقالات: 7
1. پویایی جمعیت و زیست شناسی تولید مثل گل خورک یال دار (Boleophthalmus dussumieri, Valenciennes, 1837) درخوریات استان هرمزگان، خلیج فارس

دوره 6، شماره 22، تابستان 1394، صفحه 35-46

علی سالارپوری؛ محمد رضا طاهری زاده؛ سیامک بهزادی؛ محمد درویشی


2. تعیین میزان غذا و هماوری مایسید( Indomysis nybini )موجود در استخرهای پرورش میگوی بندرکلاهی استان هرمزگان

دوره 4، شماره 16، زمستان 1392، صفحه 11-16

معصومه الماسی؛ امیر هوشنگ بحری؛ میر مسعود سجادی


3. بررسی ترکیب اسیدهای چرب در دو گونه هامور معمولی(Epinephelus coioides) و صبیتی(Sparidentex hasta)(پرورشی و دریایی) در استان هرمزگان

دوره 4، شماره 15، پاییز 1392، صفحه 1-10

مجید افخمی؛ امین مخلصی؛ مازیار یحیوی؛ مریم احسان پور؛ آیدا خزاعلی؛ علی جوادی


5. بررسی رژیم غذایی سفره ماهی Himantura walga در سواحل خلیج فارس، استان هرمزگان

دوره 2، شماره 7، پاییز 1390، صفحه 43-50

الهام سراج؛ عبدالرحیم وثوقی؛ تورج ولی نسب


6. بررسی تغذیه طبیعی سنگسر معمولی(Pomadasys kaakan) در آب های استان هرمزگان ‌

دوره 1، شماره 4، زمستان 1389، صفحه 39-43

عیسی کمالی؛ حجت الله فروغی فرد؛ رضا دهقانی؛ علی سالارپوری


7. مقایسه رشد بقاء و تولید نهایی میگوی سفید هندی در سیستم پرورش تک گونه ای و توام با میگوی ببری سبز در منطقه تیاب هرمزگان

دوره 1، پیش شماره 2، تابستان 1389، صفحه 11-20

اسماعیل تازیکه؛ حجت اله فروغی فرد؛ غلامعباس زرشناس؛ علی اکبر صالحی؛ احمدرضا تورجی